Свържете се с нас

APG Fisiosphere

Home

APG Fisiosphere

APG Физиосфер за СЪВЪРШЕНО тяло – ЦЕЛУЛИТЪТ ВЕЧЕ Е ПОБЕДИМ!

Единствена по рода си, ексклузивно в Beauty Show Aesthetic Center, APG-Fisiosphere процедура за тяло с DES двойна технология – вакуумен ендомасаж и пулсиращо магнитно поле.

Разгражда мастните депа в дълбочина и намалява обиколката, разбива както дълбокия, така и повърхностния (воден) целулит, а тонизиращото, отслабващо и стягащо действие е изключително подходящо в случаи на задържане на вода и вялост на тъканите.

„Атаката” на магнитното поле подобрява, засилва микроциркулацията и метаболизма в пъти – един от най-важните процеси в човешкия организъм, а заедно с това не позволява отпускането и увисването на кожата, което е характерно за другите отслабващи и анти-целулитни апаратни процедури. Неинвазивна, безболезнена и без странични ефекти терапия, която едновременно дренира и детоксикира, и разгражда ефикасно дори твърдия целулит през лимфната система. С удължено натрупващо се, трайно действие и доказани резултати – никога клиентът не се връща в начална позиция.

Изпълнява се върху памучно боди, индивидуално за всеки клиент.

Препоръчва се курс от 10 процедури до 2 пъти седмично, а след това поддържащи терапии регулярно.

APG Физиосфер за лице е изключително иновативна и ефикасна терапия в борбата с отпуснатата, нееластична и загубила плътност кожа в зоната на лицето, шията и деколтето.  Фокусът е насочен към изтънялата и застаряла тъкан, която под действието на апарата бива регенерирана. Третират се и най-дълбоките бръчки индивидуално и само след няколко процедури, те стават незабележими. За разлика от радиочестотния лифтинг и другите апаратни технологии за борба с anti-age, които са забранени при наличието на филъри и ботокс, то APG физиосфер е напълно приложим и дори препоръчителен.

  • Предлага се безплатна консултация със специалист-козметик/физиотерапевт.