Свържете се с нас

За нас

Създадохме Beauty Show Aesthetic Center в сърцето на София, за да се грижим да изглеждате и да се чувствате СПЕЦИАЛНИ и КРАСИВИ всеки ден!

Висококвалифицираният ни екип от млади и усмихнати специалисти е готов да откликне на Вашите нужди и желания с индивидуално отношение, внимание и съвети, за да открием заедно най-подходящото за Вас решение, независимо дали сте МЪЖ или ЖЕНА.

Това, което прави бюти салона уникален, е комбинацията от козметологична апаратура без аналог в световен мащаб и ултра модерни мануални терапии на световноизвестни италиански, френски израелски лидери в бранша. Beauty Show Aesthetic Center посреща клиентите си с ЕКСКЛУЗИВНИ процедури, подходящи както за жени, така и за мъже.

Редом с чудесата на световната естетика, Beauty Show Aesthetic Center разполага с разнообразен арсенал от релаксиращи, скулптуриращо-реконструктивни и дрениращи масажи за лице и тяло, заедно с неостаряващите ботокс и филъри, както и набиращата все по-голяма популярност мезотерапия.

Нашият екип

Свържете се с нас
ЛЮБОМИРА ЩРИКС
СОБСТВЕНИК/КОЗМЕТИК
С богат опит в мениджмънта и управлението на ЧР,​ и дългогодишно познание в козметиката, процедура на лице или тяло при бюти-експерт Любомира Щрикс ще е преживяване, което несъмнено​ ще искате да повторите! Международно-квалифициран козметик 3-та/4-та степен по европейските стандарти!
ПЕТЯ ГЕОРГИЕВА
КОЗМЕТИК
Енергична и позитивна, Петя ще се погрижи за идеалното изпълнение на процедурата Ви за лице от почистване през хидратация, пилинг или просто масаж за релакс. Квалифициран козметик и маникюрист.
ЛЮБОМИРА ЩРИКС
СОБСТВЕНИК/КОЗМЕТИК
С богат опит в мениджмънта и управлението на ЧР,​ и дългогодишно познание в козметиката, процедура на лице или тяло при Любомира Щрикс ще е преживяване, което несъмнено​ ще искате да повторите!
ЯНЕ ПАРУШЕВ
ФИЗИОТЕРАПЕВТ
Терапевтът ни с медицинско образование, който не само​ ще се погрижи да получите най-добрата процедура за тяло, а с професионални съвети ще Ви покаже пътя към пълна хармония.
КЛАВДИЯ ДРАГАНОВА
КОЗМЕТИК
Ако имате нужда от релакс в напрегнатото Ви ежедневие, мястото, на което ще го откриете, е в ръцете на опитния ни козметик Клавдия Драганова.
ПЕТЯ ГЕОРГИЕВА
КОЗМЕТИК
Енергична и позитивна, Петя ще се погрижи за идеалното изпълнение на процедурата Ви за лице.
ЗЛАТИНА МИХАЙЛОВА
МАНИКЮРИСТ/ПЕДИКЮРИСТ
Усмихнатият ни перфекционист, с когото времето ще отлети неусетно, а маникюрът и педикюрът Ви ще са просто съвършени.
МИРЯНА МИРОЧНИК
ЗАМЕСТНИК-УПРАВИТЕЛ