Свържете се с нас

GUINOT

Beauty Show посреща козметична марка №1 на Франция –  GUINOT!

 

Ние държим на Вас и искаме кожата Ви да получава най-добрата грижа! Ето защо най-новото попълнение в арсенала ни с най-висококачествени продукти и материали, както за кабинни терапии, така и за домашна грижа, е „GUINOT“, бранд с над 40-годишни традиции в професионалната грижа за кожата.

 

„Доктор по красота”, който се грижи за Вашата кожа

 

GUINOT е първата козметична марка, създала козметични продукти с 56 биологичноактивни вещества, жизненоважни за клетките. В няколко водещи клиники е научно доказано, че тези биологични съставки възстановяват кожата при случаи на изгаряния. Изследователските лаборатории на GUINOT са усъвършенствали тези модерни технологии и успешно ги използват в продуктите за подмладяване на кожата.

 

Можете да се доверите на GUINOT, за да получите висококачествена и уникална грижа за кожата, която се базира на дългогодишния опит на сертифицираните GUINOT-козметици. Доверието на многобройните клиенти в цял свят и опитът на GUINOT-козметиците е част от уникалното ноу-хау на марката.

 

И без значение дали сте в козметичен салон в Ню Йорк, Лондон, Мадрид, Рим или София, може да сте сигурни, че уникалните и революционни терапии на GUINOT са създадени и изпълнявани по най-високи стандарти.

 

Напреднали научни проучвания

 

Качеството на работа в научно-изследователската лаборатория на GUINOT се измерва посредством капацитета на възпроизводство на всички GUINOT терапии и продукти с невероятна прецизност и в съответствие с фармацефтичните стандарти.

 

БЕЗ ПАРАБЕНИ, без ГМО и без тестове върху животни

 

За да се осигури оптимална толерантност за кожата, формулите на всички продукти на GUINOT са разработени без парабени, а активните съставки са с растителен произход, без съдържание на генно-модифицирани организми (ГМО).

 

Сертифицирана лаборатория по ISO 22716

 

Световнопризнати като стандарт в козметиката, лабораториите на GUINOT са сред единиците козметични производители със сертификат за високо качество ISO 22716 от Международния Офис по Сертифициране VERITAS.

 

В Beauty Show Aesthetic Center сме готови да преобразим кожата Ви към по-здрава, отпочинала и блестяща с чудесата на GUINOT!