Свържете се с нас

HYDRADERM Cellular Energy

Hydraderm Cellular Energy от GUINOT


 

Алтернатива на естетичата медицина

Още от създаването си елитната френска марка GUINOT посвещава усилията на научно-изследователските си екипи в областта на съхраняването младостта на кожата. Тази нестихваща амбиция е и част от философията на Жан-Даниел Монда – собственик на марката, който в далечната 1972 година създава протокола за световноизвестната козметична терапия HYDRADERMIE, известна още като „терапията на звездите“, поради факта, че нейни страстни почитатели са редица известни личности от шоу-бизнеса и световния елит.

HYDRADERMIE е „визитната картичка“ на Guinot, която извежда престижната френска марка на водещо място сред всички конкуренти. През 2016 година Guinot представят в България най-новата версия на HYDRADERMIE терапията с патентования козметичен апарат HYDRADERM CELLULAR ENERGY. Вдъхновени от тенденциите в естетичната медицина, екипът на Guinot предлага безпрецедентна козметична терапия, която може да съперничи на всички модерни естетични процедури, които са инвазивни и невинаги приятни за клиента.

Концепцията за повишаване на клетъчната енергия на кожните клетки е патентована от Guinot  и се използва във функциите на иновативния им апарат. За първи път само с една козметична терапия можете да забележите видими и трайни резултати, без да е необходимо да се подлагате на пластични операции.

GUINOT – Париж предлагат три ключови терапии за подмладяване и тотален лифтинг с апарата Hydraderm Cellular Energy – HYDRADERMIE МЛАДОСТ, HYDRADERMIE ЛИФТ и за цялостна регенерация на околоочния контур – EYE Lift.

В последните няколко години се забелязва връщане към мануалните процедури. Затова Guinot Paris побърза да представи няколко неизменни хита, които го нареждат на още по-челно място в професионалната козметология – Age Summum, Lift Summum, Hydra Peel (PH и дермабразио). А през 2020 беше представен и абсолютния хит на сезона – Детоксиджен.

Марката е всеизвестна сред своите почитатели с огромното разнообразие от цели линии с продукти за домашна грижа според предпочитанията, нуждите, сезона и третираните зони на клиента.

Guinot Paris може да се похвали и с постиженията си в сферата на терапиите за тяло.

Козметичните терапии с най-новия апарат HYDRADERM CELLULAR ENERGY се предлагат само в лицензираните козметични салони на GUINOT- PARIS, а Beаuty Show Aesthetic Center е един от тях.