Свържете се с нас

Home

БИЛКОВ ПИЛИНГ

БИЛКОВ ПИЛИНГ

Билковият пилинг e биологичен метод за съживяване на кожата само след 5 дни. Усъвършенстван с годините, той е изпробван в много клинични тестове и е доказано безопасен и без странични ефекти.

 

За разлика от други пилинг методи, билковият пилинг не съдържа химикали и синтетични съставки. Формулата му съдържа само чисти натурални растителни компоненти, култивирани билки и растителни екстракти, отглеждани и събирани под строг контрол за състоянието на въздуха, почвата и околната среда.

 

Как действа?

Билковият пилинг е специален масаж с билки, които нежно възстановяват естествения блясък на Вашата кожа и й придават свежо и младежко излъчване. Билковите микрочастици нежно полират горния слой. Останалите съставки, съдържащи се в билките, проникват в дълбочина, като остават активни 2 дни, освобождавайки постепенно витамини, ензими и растителни хормони, които подпомагат изграждането на нова кожа.

 

Предлага се в 2 разновидности:

 • BEAUTY органичен лек пилинг (приложим на 10 дни и подходящ за всеки тип кожа) 
 • CORRECTIVE органичен дълбок пилинг (приложим на не по-малко от 30 дни; изпълнява се по протокол за корекция на несъвършенствата вследствие на кожни проблеми в дълбочина). При по-тежки форми на акнеични, мазни и проблемни кожи се препоръчват по няколко курса терапии 2 пъти годишно. 

Успешно третира:

􀁞 акне и проблемна кожа

􀁞 разширени пори

􀁞 уморена и изтощена кожа

􀁞 белези (от акне, изгаряния и др.)

􀁞 бръчки

􀁞 отпуснат контур

на лицето

􀁞 хиперпигментация

􀁞 стрии

􀁞 целулит

 

Билковият пилинг на Beauty Show Aesthetic Center е съвършен метод, създаден от природата, за обновяване, регенериране и съживяване на кожата. Изпълнява се в месеците от септември до април. 

 

След В-peel, грижата вкъщи продължава с ВВ крем, според типа кожа, неизменна част от терапията. Той може да се ползва до 1 година за последващи Alex пилинги.

 

След С-peel, в оздравителния 5-дневен период грижата вкъщи продължава с 3 професионални продукта, неизменна част от терапията: измивен гел, почистващ лосион и ВВ крем според типа кожа. Те могат да се ползват до 1 година за последващи Alex пилинги.

Beauty ПИЛИНГ

Corrective ПИЛИНГ

   ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА

Beauty ПИЛИНГ

 • За проблемна и акнеична кожа – BB Cream, 30ml

или

 • За зряла и суха кожа – BB Royal Cream, 30ml

Corrective ПИЛИНГ

 • За проблемна и акнеична кожа:

 

 1. Herbal Super Lotion, 200ml
 2. Herbal Clear Cream, 50ml
 3. BB Cream, 30ml

 

 • За зряла и суха кожа:

 

 1. Herbal Super Lotion, 200ml
 2. Herbal Vitamin Cream, 50ml
 3. BB Royal Cream, 30ml