088 848 4699

Д-р Коева: В ерата на филърите всичко е постижимо

Д-р Ели Коева е най-новото попълнение в екипа от професионалисти на Beauty Show Aesthetic Center. Уважаван специалист, с дългогодишен стаж, безброй доволни клиенти и доказали ефективността си принципи на работа.

Завършва Медицинска академия в гр. София през 1992 г., а 7 години по-късно придобива специалност „Дерматология и венерология”. От 1999 г. насам работи като дерматолог – естетик във филиали на водещи, модерни клиники. През 2007 г. участва в реалити шоуто „Пълна промяна”.

От днес, д-р Коева е специалистът, в чийто ръце Beauty Show Aesthetic Center повери поставянето на Ботокс, дермални филъри и извършването на мезотерапия.

 

– Д-р Коева, защо избрахте да работите с Beauty Show Aesthetic Center?

Модерен център, вдъхновен екип, работещ в полза на клиентите, прекрасна атмосфера. Какво повече бих могла да искам?! Beauty Show Aesthetic Center е място, отговарящо на европейските стандарти за цялостна бюти грижа, така че изборът никак не бе труден.

– А какво Ви допадна най-много?

Винаги най-важен е пациентът/клиентът. Той има нужда от време, внимание, разбиране и подход. Това е основен принцип, който се старая да прилагам в моята практика. Когато видях, че в Beauty Show Aesthetic Center хората получават професионализъм и топло, приятелско отношение, бях повече от сигурна, че това е моето място.

– Какво бихте посъветвала клиентите на Beauty Show, които искат да се подложат на естетична процедура при нас?

Знаете ли, красотата за мен е онзи стремеж да се чувстваш добре в собствената си кожа. Така че, ако в лицето на Ботокса, дермалния филър, мезотерапията виждате своя „съюзник” да го постигнете, защо не?! В правилни пропорции и с подходящ, безопасен метод всичко е постижимо. За жалост, в ерата на филърите, дори неквалифицирани лица си позволяват да „бодат”, така че моят съвет би бил: Изберете внимателно и отговорно човекът, в чиито ръце поверявате лицето/тялото си. Не пестете от качество на продуктите, защото в повечето случаи резултатът ще е неуспешна манипулация и незадоволителен резултат.

Категории :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *