088 848 4699

Номинация за Beauty Show Aesthetic Center в първото издание на “Beauty Oscars” в България

Любомира Щрикс – собственик и мастер козметик на Beauty Show Aesthetic Center в Bulgaria Mall, получи номинация в категория „Арома и холистични терапии“ в първите Бюти Оскари в България – Beauty Oscar Aphrodite 2017.

Събитието се състоя в Студио 5 на НДК на 01.11 с коктейл и церемония за представяне на номинираните участници, последвано от авторския спектакъл „Афродита“ на Бойка Велкова.

Целта на събиетието бе да популяризира достигнатото ниво и прилаганите световни методи от водещи в България центрове, козметични и дерматокозметични студиа и компании.

Журито бе в състав:

  • Председател – Цветелина Маймарова – собственик и преподавател на ЛИДЕРА АКАДЕМИ и Лидера груп
  • Елена Кристияно – собственик на Кристиян оф Рома Груп
  • Д-р Ели Коева – дерматолог и участник в „Пълна промяна“. И най-новото попълнение в екипа от специалисти на Beauty Show Aesthetic Center. Любомира Щрикс повери именно в ръцете на д-р Коева грижата за клиентите на бюти центъра и поставянето на филъри, ботокс и извършването на мезотерапия.
  • Златка Димитрова – Мис Плеймейт 2009 г.
  • Кристина Патрашкова – журналист и писател
  • Почетен председател – Лорд Евгени Минчев

Финалът на Оскарите, когато ще бъдат обявени победителите, ще бъде на 07.12 на събитието „Бизнесдама на годината 2017“, организирано от лорд Евгени Минчев.

Категории :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *