088 848 4699

Тити Папазов – на откриването на център за красота

Присъстващите на откриването на Beauty Show Aesthetic Center в столичния Мол България споделиха радостта си, че в страната се увеличава броя на местата, посветени на красотата, добрата форма и релакса.

Новият естетичен център е място, където науката среща технологията, за да създава оазис за красота и перфектен силует. Това го потвърдиха много гости, сред които и Тити Папазов , специалисти в областта и естети.

Центърът на вниманието е посветен на кожата и нейното регенериране – нещо изключително важно в нашето забързано ежедневие, лишено от достатъчно грижи, почивка и разкрасителни процедури.

Преимущество е, че в новия център за красота ще се използват специфични и нетипични материали и програми.

 

Ето какво може да открием в Beauty Show Aesthetic Center:

CooLifting

С ефект на хирургичен лифтинг и траен ботокс. CooLifting е най-удивителната и бърза карбокси неинвазивна лифтинг терапия с тотална промяна и видимо преобразяване, осъществявана някога. Отнема 10 години от лицето само за 5 минути!

 

APG Физиосфер     ​

Единствена по рода си, ексклузивно в Beauty Show Aesthetic Center, терапия с DES технология. Разгражда мастните депа и намалява обиколката, а тонизиращото, отслабващо и стягащо действие е изключително подходящо в случаи на задържане на вода и вялост на тъканите. Неинвазивна терапия, която едновременно дренира и детоксикира, и разгражда ефикасно дори твърдия целулит.

 

KRF

Неинвазивна терапия KRF – радиочестотното „чудо“ с керамични накрайници ексклузивно в BeautyShow Aesthetic Center. Иновативен продукт, без еквивалент в световен мащаб. Стимулира и повишава еластичността на кожата. Прави я по-стегната и гладка. За едно по-хармонично и стегнато тяло, без целулит и стрии. При абсолютен комфорт и безопасност.

 

NATI 3 Analyzer

Уникална козметологична компютърна система за диагностика на кожата в професионали естетични центрове. Само в 5 минути NATI 3, чрез 8-те най-важни компонента на Вашата кожа, ще Ви покаже от какво тя наистина се нуждае. NATI 3  не само открива и маркира проблемните зони и състояния, но и предлага на клиента решение под формата на терапия и домашна грижа за по-дълготрайно действие и контрол.

 

Save

Категории :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *