088 848 4699

Тити Папазов разпуска с масаж в ръцете на певицата Клавдия

Ексцентричният бивш треньор и настоящ президент на баскетболния „Левски“ се спаси от напрегнатото ежедневие в необичайно за него място – център за красота.

Явно Тити Папазов има нужда от тотална почивка, след като избра алтернативни и неизпробвани до момента методи за разпускане. Тити Папазов си подари вълшебни минути на козметичен масаж за лице. А специалистът, който пое грижата за него в Beauty Show Aesthetic Center, бе популярната изпълнителка Клавдия Драганова.

Оказа се, че освен пеенето (познаваме я от първото музикално риалити у нас – Star Academy), тя притежава и друг талант – на специалист по красота. Клавдия пое грижата за баскетболния гуру, след 3-дневно обучение от една от най-популярните козметици в Израел с най-ефективни техники в цял свят – Евгения Квернадзе. Козметичният спец пристигна в България специално, за да сподели част от магията си с екипа от професионалистите на бюти центъра.

Доволен от невероятния рилакс, Тити Папазов прекара и няколко минути в естетичен тур, за да разгледа останалите процедури и уникални за Българя апарати за стягане и подмладяване на кожата.

Източник:  http://hotnews.bg/n/titi-papazov-razpuska-s-masazh-v-rutsete-na-pevitsata-klavdiya.121868.html&nomobile

Save

Категории :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *