Свържете се с нас

ТЯЛО

Home

Тяло

Тяло

APG Физиосфер за тяло

 

Единствена по рода си, ексклузивно в Beauty Show Aesthetic Center, APG процедура за тяло с DES технология – вакуумен ендомасаж и пулсиращо магнитно поле.

Разгражда мастните депа в дълбочина и намалява обиколката, а тонизиращото, отслабващо и стягащо действие е изключително подходящо в случаи на задържане на вода и вялост на тъканите.

„Атаката” на магнитното поле подобрява, засилва, микроциркулацията в пъти – един от най-важните процеси в човешкия организъм.Неинвазивна терапия, която едновременно дренира и детоксикира, и разгражда ефикасно дори твърдия целулит.  

Изпълнява се върху памучно боди, индивидуално за всеки клиент.

Предлага се безплатна консултация със специалист-козметик/физиотерапевт.

KRF (Keramos Radio Frequency) – Радиочестотен лифтинг KRF

 

KRF е многофункционален апарат от най-ново поколение, с който се извършват както процедури за лице, така и за тяло.

С употребата му се стимулират фибропластите и се повишава еластичността на кожата. Спомага за производството на колаген и еластин, изглажда и лифтира. Благодарение на фракционната радиочестота се доставя максимална мощност във вътрешните слоеве на тъканите, а специално разработените керамични накрайници позволяват изключително прецизна работа върху бръчките дори в дълбочина.

LIFT CREATOR AGE&TONE

 

Дренирайте и детоксикирайте тялото си, без дори да тренирате! Това вече е възможно с революционната терапия за тяло LIFT Creator AGE & TONE, която действа 24 часа в денонощието!
• Намалява обиколката
• Скулптурира и изглажда тъканите за ВИДИМ лифтинг ефект
• Стяга кожата и я прави по-еластична
• Биомеханично СТИМУЛИРА тъканите за подобряване на лимфната циркулация
Уникалното в терапията е използваният козметичен тейп, който се налага по пътя на лимфната система, за да дренира и детоксикира. Идеална и като допълнение към антицелулитните и отслабващи процедури на Beauty Show Aesthetic Center!

DIBI Shape Perfection

 

Моделирай стегната фигура и плосък корем! Стопете мазнините, оформете талия и плосък корем, изгладете кожата от целулита! Това е възможно с комплексната процедура за отслабване и оформяне на съвършена фигура DIBI Shape Perfection!Моделиращата и антицелулитна терапия ви е нужна точно сега – само няколко процедури и ще се чувствате преродени, готови за посрещане на пролетта в най-съвършената си женствена форма. 

Какво прави DIBI Shape Perfection?
Действа на 2 нива – профилактично, т.е. предпазва от натрупване на мазнини и коригира – премахва излишъка около местата, които първо ви се набиват на очи в огледалото – талията, бедрата, любовните дръжки. А от целулитът не остава и помен. 
Ако трябва да се обясни действието на терапията на по-научен език – тя намалява дифузните и локалните мастни натрупвания, т.е. подарява на тялото нов, ремоделиран силует. Главните „скулптури” на тялото, които извайват силует от списанията, са активните съставки в продуктите за процедурата. Те съдържат съставки, които стимулират метаболизма на адипоцитите (мастни клетки, които изграждат мастната тъкан, специализирана да складира енергия под формата на мазнини). Освен това стимулира клетъчните функции на митохондриите (главните виновии за доставяне на енергия в клетките), и то с ефект „изгаряне на мазнини).

MESO Complex & Tonic Perfection 

 

Система за борба с целулита, действаща благодарение на технологията с няколко мрежови и специфични активни съставки, признати в областта на козметичната медицина като фосфатидилхолин и Колагеназа. Чрез тях се атакува целулита на два фронта – чрез дрениране и моделиране.

Козметична линия, която запазва кожата тонизирана, компактна и еластична. Стяга и уплътнява кожата на гърдите и задните части.

Това, което я прави ефективна, е и наличието на хиалуронова киселина, която компенсира загубата на плътност и осигурява на тялото форма, тонус и естествена влажност.

  • По-добре оформен силует
  • Целенасочено действие срещу несъвършенствата, свързани с увисването на кожата
  • Дрениращ и детоксикиращ ефект
  • Намалява „портокаловата” кожа
  • Подобрява формата на краката

МАСАЖИ

 

Класически дълбокотъканен масаж – активира мускулите и ставите, дренира, оформя силуета, стяга

 

Антицелулитен експертен масаж

 

Антистрес масаж с ароматна свещ

Масажните свещи са изцяло натурални. Направени са от чисти ароматерапевтични масла. Свещ , масажно масло и подхранващ лосион – всичко в едно. Ароматерапевтичният им ефект в комбинация с ексклузивния анти-стрес масаж ще Ви помогне да възстановите своя баланс.

 

Дрениращо-детоксикиращ масаж:

  • Цяло тяло
  • Крака

Масаж гръб – медна терапия, отнемаща умората

 

Антистрес масаж експрес – глава и рамене

 

Спортен масаж 

 

Beauty Show стартира със специално предложение И за своите приятели спортисти. Независимо дали сте професионален спортист – бивш или настоящ – или просто обичате да спортувате (активно) в свободното си време, тялото Ви има нужда и от активно възстановяване.

Специалната ни мануална терапия, представена и изпълнявана по най-модерните техники и методики в световната физиотерапия, е начинът да поддържате здраво и хармонично тяло, но и да се отървете от „болежките” на времето, стари и/или неотшумели травми.

Изпълнявана в 3 стъпки, мануалната терапия може да се прилага както на определена зона, така и на цяло тяло:

  • Загрявка на тъканите, мускулите и нервите;
  • Масаж;
  • Разтягане (стречинг).

След финала на процедурата, можете да се възползвате от съветите и наставленията на нашия терапевт Яне Парушев, който е подготвен с напътствия за активна “домашна грижа” под формата на упражнения, в зависимост от проблема.

При възпаления или пост-травматично възстановяване е препоръчителен курс от интензивни терапии до пълното отшумяване на травмата, след което системната грижа и редовността са от голямо значение.

Мануалната терапия е подходяща както за мъже, така и за жени, на всякаква възраст, независимо от практикувания спорт.

Терапия „Heavy Legs”

Терапия, перфектна за хора с натоварен начин на живот. 30-минутния APG Fisiosphere Express ще спомогне по-доброто кръвообращение, докато 30-минутният масаж на крака с италианско хидратиращо гурме олио OLOS ще облекчи тежестта в краката Ви.

ВРЕМЕ: 60 мин ЦЕНА: 65 лв

Терапия „ENERGY”

Стимулираща и енергизираща процедура с 25-минутен Радиочестотен лифтинг KRF на бедра, 25-минутен APG Fisiosphere на талия и ръце и 25-минутен масаж с с италианско гурме антиоксидантно олио OLOS.

ВРЕМЕ: 75 мин ЦЕНА: 75 лв

Терапия „DELUXE & ANTISTRESS”

Новата терапия на Beauty Show Aesthetic Center ще осигури пълен релакс на тялото и ума Ви с APG Fisiosphere на цяло тяло (50 мин) + дренираща маска + анти-стрес масаж с италианско гурме антиоксидантно олио OLOS.

ВРЕМЕ: 90 мин ЦЕНА: 95 лв