Свържете се с нас

Home

ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПИИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПИИ

Hydradermie Cellular Energy „Младост“

 

Истинска алтернатива на естетичните процедури с новия революционен апарат на Guinot, който повишава клетъчната енергия в кожата и видимо я подмладява. Съчетанието от динамична йонизация и термо-енергия изглажда кожата,  възвръща еластичността и блясъка, повишава насищането с кислород и релаксира чертите.

 

Подходяща е за всякаква възраст и всякакъв тип кожа. Препоръчва се и при клиенти с филъри като поддържаща грижа.

Hydradermie Cellular Energy „Лифт“

 

Високотехнологична лифтинг терапия, която видимо лифтира чертите на лицето. Патентованата лифтинг функция повишава мускулния тонус на лицето и ремоделира овала. Кожата е тонизирана и стегната в дълбочина.

Hydradermie DELUXE

 

Луксозна регенерираща терапия, коята видимо променя вида на кожата като изглажда бръчките, лифтира чертите, стяга кожата и осигурява интензивна хидратация и блясък. Съчетава всички функции от Hydradermie „Младост“ и Hydradermie „Лифт“ за постигане на максимални регенериращи резултати.

HYDRADERMIE “КЛАСИК

 

с новия патентован апарат HYDRADERM CELLULAR ENERGYе ексклузивната козметична терапия на Guinot, която възвръща блясъка и красивия вид на кожата още след първата процедура. Уникална патентована иновация спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което е ключът към изключителната ефикасност на терапията.

 

HYDRADERMIE “КЛАСИК се предлага в няколко разновидности според типа кожа и желаните резултати:

–  HYDRADERMIE за ХИДРАТАЦИЯ на всеки тип кожа.

– HYDRADERMIE за ПОДХРАНВАНЕ на суха кожа.

– HYDRADERMIE  за ПОЧИСТВАНЕ на мазна и смесен тип кожа.

– HYDRADERMIE за ЧУВСТВИТЕЛНА кожа.

– HYDRADERMIE с ИЗСВЕТЛЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ срещу пигментации.

– HYDRADERMIE “LONGUE VIE SOLEIL” – хидратираща и регенерираща терапия за подготовка на кожата преди излагане на слънце и за удължаване на тена.

Eye Logic 

 

Ефикасна околоочна терапия с троен резултат – срещу бръчки, подпухналост и тъмни кръгове. Премахва умората и изглажда околоочния контур чрез мощни регенериращи съставки, съчетани с динамична йонизация, мануален масаж и патентована маска за лифтинг и блясък.

HYDRA PEELING c PH

 

обновяваща пилинг терапия за всеки тип кожа, която намалява признаците на стареене, изсветлява пигментациите, уравнява тена и възвръща блясъка на кожата. Съчетанието от иновативни активни съставки с ексфолиращ ефект, релаксиращ и регенериращ масаж и криомаска допринася за изключително видимите резултати още след първата процедура.

HYDRA PEELING с HYDRABRASION

 

за много чувствителна кожа, която не понася химични пилинги с киселини. Механичният пилинг, който се извършва посредством внимателно подбрана концентрация частици от естествена целулоза, е съчетан с ензими от папая за оптимален блясък на кожата. Следва обновяващ масаж и криомаска за успокояване на кожата, уравняване на тена и изглаждане на релефа.