Свържете се с нас

Home

Микроблейдинг

МИКРОБЛЕЙДИНГ

 

 

Микроблейдинг е форма на полуперманентен грим, при който се нанася пигмент в базалната мембрана, която разделя епидермиса от дермата, за да създаде по-плътни вежди. За разлика от татуирането на вежди, което се прави с механизирано устройство, при микроблейдинг се използва ръчно устройство. Пигментът има по-плътна консистенция, докато мастилото за татуировки е по-скоро с водниста текстура и заради това е по-дълготрайно. Повечето пигменти при микроблейдинга ще издържат между 1 и 5 години, в зависимост от продуктите и третирането на кожата. По естествен начин, пигментът ще се обели с кожата с течението на времето и ще изсветлее.

Боли ли? Преди да започне процедурата задължително се поставя обезболяващ крем в зоната, за да сведе до минимум дискомфорта от поставянето на течна упойка. Можете да усетите леко неудобство, но процедурата е почти безболезнена.

Какво представлява първата процедура? Първата процедура трае около 2 часа и основно се определя формата на веждите според костната структура, разположението на очите и формата на лицето. След това се избира съответният пигмент. След като приключи процедурата, голяма част от дамите са готови директно да се появяват навън. Обикновено цветът леко ще изсветлее в рамките на 2-3 седмици. Повторението на цвета е включено в цената и се състои след 4-6 седмици, за да подсигурите дълготрайността на процедурата.