088 848 4699

Мезотерапия

Мезотерапията е терапевтичен метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, хиалуронова киселина или техни коктейли. Този метод дава бързи и добри резултати, най-вече защото инжектирането преодолява защитната бариера на епидермиса.

 

Изключително ефективен метод за бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция за образуване на бръчки. Мезотерапията е  и прекрасна алтернатива на хирургичните методи.

 

Създадена през 1952г. като лечебна процедура в неврологията и други области на медицината за повлияване на целулит, наднормено тегло, при оплешивяване както при мъже, така и при жени.

 

Лице (мезолифт)

 

Коктейл от хиалуронова киселина с витамини и аминокиселини или самостоятелно. Постига очевиден, незабавен ефект и дълбока, трайна хидратация.

 

Тяло

 

Oсновна съставна част на коктейлите при целулит и наднормено тегло е лецитинът от соя, който подпомага разграждането на холестерола и други вредни мастни киселини. Допълнително се добавят L-carnitin и хиалуронова киселина.

 

Коса

 

Естетичната мезотерапия успешно повлиява мъжката плешивост, а също и разреждането на косите при жени. В този вариант коктейлът основно съдържа мултивитамини (предимно от група B), хиалуронова киселина и аминокиселини, които стимулират космения фоликул и подпомагат растежа и сгъстяването на косата само за 4-6 процедури.

 

DNA

 

Изключително иновативен метод от мезотерапията, при който се използват „концентрирани” собствени механизми за отключване синтеза на колаген и еластин за постигане на обновяване, подмладяване и стягане на кожата на лице, шия, длани, деколте.

 

Light Eyes

 

Медицинска разработка за борба с тъмните кръгове и подпухналост в зоната на очите. Резултатите са незабавни и с дълготраен ефект. Основна съставна част е витамин К в концентриран вид.

 

Биоревитализация

 

Елегантен и ефективен метод за бърза ревитализация на кожата посредством хиалуронова киселина, аминокиселини и др. Резултатът е свежа, блестяща кожа, със затворени пори.
Терапията може да се прилага индивидуално и като допълнение след мезотерапия.